Актрисата от Барби Марго Роби заяви, че е смаяна от

...
Актрисата от Барби Марго Роби заяви, че е смаяна от
Коментари Харесай

Марго Роби е шокирана от емоциите на феновете заради Барби

Актрисата от " Барби " Марго Роби съобщи, че е смаяна от любовта, която почитателите демонстрират към кино лентата преди международната му премиера идната седмица.

Главната звезда и продуцент на лентата за обичаната кукла, я промотира по целия свят, облечена в тоалети от дрешника на Барби.

" Знаех какъв брой сме разчувствани от шерването на този филм и се надявах, че и други хора ще почувстват това, само че страстта се върна при нас с толкоз доста възторг и неспокойствие, че даже съм безусловно шокирана ", показа Роби пред Reuters на премиерата в Лос Анджелис.

Сюжетът споделя за безоблачната идилия на Барби и приятеля й Кен, изигран от Райън Гослинг, до момента в който един ден щастливият им живот не е нарушен.

Затова те вземат решение да влязат в действителността и да поправят обстановката, като с това научат повече за себе си.

Целта на лентата е да разбие съществуващите стандарти за персонажа на Барби. Неслучайно, в филмовия откъс се споделя, че " Барби " е за тези, които я обичат, и за тези, които я ненавиждат.

" Този филм е като увеселителен парк. За всеки има друга атракция, тъй че мисля, че всеки може да има свое лично прекарване. ", споделя Райън Гослинг.

" Барби " включва кукли с разнообразни размери, етноси и специалности. Режисьорката Грета Гъруиг добавя, че е желала всяка Барби да се отличава със свои качества.

" Искахме всяка от тях да бъде суперзвезда. Както, когато получите съвършеното Барби или Кен в кутия и те са в личното си съвършено шоу. Така че, ние осветяваме със лична светлина всеки вид външен тип и темперамент във всеки кадър от кино лентата. ", съобщи режисьорът.

Световната премиера на огромен екран е на 21 юли.

 

 

 
Източник: profit.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР