Актрисата обвини бившия си съпруг в чудовищна лъжа Любовната история

...
Актрисата обвини бившия си съпруг в чудовищна лъжа Любовната история
Коментари Харесай

Дженифър Анистън vs. Брад Пит

Актрисата упрекна някогашния си брачен партньор в чудовищна неистина
Любовната история на Дженифър Анистън и Брад Пит стартира през 1998 година. В продължение на няколко години двамата бяха считани за една от най-ярките двойки в Холивуд. Перфектният им брак обаче се срина през 2005 година. Пит заряза Анистън поради Анджелина Джоли след аферата, която завъртя с нея около фотосите на " Мистър и мисис Смит ". А при започване на 2006 година стана известно, че Джоли чака дете от Пит. Това беше същински удар за изоставената Анистън. В продължение на доста години всички упрекваха актрисата от хитовия сериал " Приятели ", че е изгубила брачна половинка си, тъй като е сложила кариерата преди всичко и не е желала да го подари с дете.

По всичко наподобява, че на Джен тези обвинявания са й пристигнали до гуша, тъй като неотдавна шокира всички с признанието си.

Нейни другари застават зад думите й, а един даже удостоверява обстоятелството, че Брад е бил обхванат от работата си, а Анистън доста е желала да му роди правоприемник. " По това време Пит говореше доста за деца, само че за него това бяха просто думи. Докато Анистън в действителност го искаше. Но Брад по този начин и не се реши да я направи щастлива! Изглежда му беше доста комфортно да се преструва на трагичен брачен партньор, чиято жена не желае да ражда и който има цялостното право да я остави и да отиде при друга, т.е. при Джоли! ", твърди един от общите другари на някогашната звездна двойка. 

Анистън развенча и още една неистина: че връзките й с Брад Пит са приключили " толкоз красиво, колкото и са почнали " и двамата са се разделили без драми, изневери и кавги. 

Актьорът постоянно е казвал, че преди да се раздели с Анистън, не й е изневерявал и решението да постави завършек на брака си не се дължи на друга жена. В свое изявление за Vanity Fair обаче Дженифър признава, че доста се съмнява това да е истина. 

Само няколко дни, откакто двамата оповестиха за " другарската " си разлъка, актрисата вижда фотоси, направени от папараци на плаж в Кения. Кадрите шокираха целия свят, както и самата Анистън, а след тях тя спряла да има вяра на думите на някогашния си, че не е спал с Джоли преди развода им.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР