Актрисата Нина Добрев се подготвя за завръщането си на телевизионния

...
Актрисата Нина Добрев се подготвя за завръщането си на телевизионния
Коментари Харесай

Нина Добрев се завръща на малкия екран с нов изненадващ образ

Актрисата Нина Добрев се приготвя за завръщането си на телевизионния екран с роля в комедията на CBS „ Fam”.

Това ще бъде и първия ТВ план на българката с триумф зад океана, който поема след отдръпването от "The Vampire Diaries ".
 Edna предлага " Кибрит " - кутия, цялостна с клечките благополучие, от които се нуждаеш
"Fam " ще покаже историята на жена, чиято фантазия е да прекара живота си с нейния избраник и невероятното му семейство. Плановете й обаче стават на пух и прахуляк, след появяването на доведената й сестра, която бяга от татко си.

Нина влиза в ролята на чаровната и занимателна Клем, основната героиня, която преди малко се е сгодила за обичания си Джей. В живота ѝ обаче настъпват редица промени, откакто нейната полусестра Шанън (в ролята Одеса Адлон) взема решение да се нанесе в дома ѝ.

Режисьор на „ Fam “ е Скот Елис, а сюжетът е на Корин Кингсбъри. В комедията вземат участие Нина Добрев, Одеса Адлон, Шерил Лий Ралф, Брайън Стоукс Мичъл.

Нина Добрев е родена през 1989 година в София. Бъдещата актриса е на две години, когато родителите ѝ вземат решение да се реалокират в Канада. Нина става световноизвестна с ролята на Елена в хитовия сериал "Дневниците на вампира ". След шест сезона напуща поредицата, като се завръща за финала ѝ.

@CalvinKlein
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР