Актрисата Нина Добрев се ожали, че е останала без тоалетна

...
Актрисата Нина Добрев се ожали, че е останала без тоалетна
Коментари Харесай

Нина Добрев: Нямам тоалетна хартия!

Актрисата Нина Добрев се ожали, че е останала без тоалетна хартия. Красавицата показа фрагменти в обществените мрежи от празен супермаркет, където отишла, с цел да напазарува, научи HotArena.

За бързия си пазар Нина бе облякла състезателен екип и носеше наложителната за задачата маска. След като не съумя да си набави хартия, тя взе огромен пакет с храна за кучето си.

Нина обиколи три магазина и на всички места рафтовете били безусловно празни, макар напътствието, че може да се купува единствено по един пакет.

Добрев е в изолираност в дома си в Съединени американски щати и е надалеч от фамилията си, което е в самоизолация в България. Тя е сама дружно с кучето си, а времето прекарва в гледане на филми и спане. Сама признава, че не тренира доста, макар че си го е дала като заричане, написа „ България през днешния ден ”.

Преди дни хубавицата подари 10 000 $ за битка с пандемията в Съединени американски щати, където заболяването взима голям брой жертви. Парите й ще бъдат употребявани за закупуване на защитни маски за медиците.

Актрисата прикани почитателите си да дарят по 1 маска на лекарите.

„ Ако всички мои почитатели дарят по 1 маска, те ще оказват помощ на 19 хиляди експерти, които рискуват живота си за нашето здраве ”, написа Нина в обществените мрежи.

Само преди ден звездата призна, че нейна близка другарка е инфектирана с рисковия вирус.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР