Актрисата Никол Кидман ще получи приза за цялостна кариера на

...
Актрисата Никол Кидман ще получи приза за цялостна кариера на
Коментари Харесай

Никол Кидман ще получи приз за цялостен принос

Актрисата Никол Кидман ще получи наградата за цялостна кариера на идната гала за Холивудските кино награди.

51-годишната звезда ще бъде отличена за многостранните си превъплъщения и поддръжката си за снимащите самостоятелни продукции режисьори, по-специално дами.

"С избора й за носителка на тазгодишната премия отдаваме респект към многостранните й превъплъщения в толкоз разнообразни и невероятни облици през годините, от този на стремяща се към славата млада жена в "Да умреш за идеята " на Гюс Ван Сант, до оня на Вирджиния Улф в "Часовете ", от оня на брачна половинка, която дружно с мъжа си потегля на странствуване към полово и морално изобретение в "Широко затворени очи " на Стенли Кубрик, до този на пееща и танцуваща куртизанка в "Мулен руж " на Баз Лурман, от оня на осиновила дете жена в "Лъв: Стъпки към дома " на Гарт Дейвис до този на красива жена, която би трябвало да заплати висока цена, с цел да се скрие в "Догвил " на Ларс декор Триер ", оповестиха уредниците.

Не остана незабелязана и работата на Никол по хитовия сериал „ Големи дребни неистини “.

"Сред многото продуцирани от Кидман планове е миналогодишният "Големи дребни неистини ", който се трансформира във феномен, показващ освен културните, само че и обществените трендове на нашето време. ", допълниха те.

Тазгодишните Холивудски кино награди ще бъдат връчени в хотел "Бевърли Хилтън " в Калифорния на 4 ноември.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР