Актрисата Неда Спасова, набрала популярност като медицинската сестра Кая Райкова

...
Актрисата Неда Спасова, набрала популярност като медицинската сестра Кая Райкова
Коментари Харесай

Горещата сестра Кая Райкова тренира танци на пилон

Актрисата Неда Спасова, набрала известност като здравната сестра Кая Райкова от лекарския сериал „ Откраднат живот ", поддържа горещата си фигура с танци на стълб, известни като пол ден. " Не се тормозете, няма нищо общо със стрийптиза - изяснява хубавицата от Враца. - Много оказват помощ за подсилване на мускулатурата. " Тренирала е волейбол, плуване и лека атлетика, а в този момент върви постоянно на фитнес.

Въпреки че сега е стройна, имала проблеми с килограмите преди да стартира фотосите на кино лентата " Дамасцена ", където изгрява актьорският й гений паралелно до този на Веселин Плачков. „ Явих се на кастинг и чак след 8 месеца ми се обадиха, че съм утвърдена. През това време бях напълняла извънредно, да не приказваме, че си подстригах косата късо и я боядисах в черно. Наложи се неотложно да мина на хранителен режим, а прическата оправихме с екстеншъни. След цялостен месец усилени тренировки върнах типа и излъчването си от последния кастинг ", споделя чаровната Неда.

Ролята в „ Откраднат живот " е вторият по-сериозен пробив за младата актриса. Тя твърди, че мъчно излиза от облика и от време на време употребява жестовете и думите на героинята си в общуването с близките. „ Аз пребивавам с нея към този момент 3-4 месеца. Наскоро се скарах с непосредствен човек тъкмо както Кая се кара – много жестоко, леко нахакано и нападателно. Разбира се, след към 5-6 секунди осъзнах, че Неда не се кара по този начин с хората и се извиних. Всъщност аз рядко влизам в спорове ", споделя екранната партньорка на Владо Карамазов.

Макар че в сериала е заобиколена от мъже, в живота актрисата мъчно съумява да се довери на противоположния пол. Споделя, че сега не е влюбена и последно е усетила пеперуди в стомаха на 14 години.

Източник: Уикенд
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР