Актрисата Мона Недева дари съпруга си Радослав Гочев с момче.

...
Актрисата Мона Недева дари съпруга си Радослав Гочев с момче.
Коментари Харесай

Мона стана майка

Актрисата Мона Недева подари брачна половинка си Радослав Гочев с момче. Щастливата вест заяви самата Мона в персоналния си профил в Инстаграм.

" Две ръчички дадоха смисъл на всичко! Обожавам те, Никола Радослав Гочев! ", написа Мона към кадър, на който се виждат двете ръчички на бебето и тази на актрисата. Никола се е появил на бял свят на 19 януари.

За няколко часа фрагментът е събрал близо 18 000 лайкове и стотици мнения, в които почитатели и другари поздравяват гордата майка.

 Мона стана майка Instagram

Мона и синът на продуцента Димитър Гочев - Радослав, се ожениха през лятото на 2017 година на морска женитба. През август 2018 година стана ясно, че фамилията е в очакване на първото си дете. Мона поддържаше от самото начало близки и другари в течение по какъв начин върви бременността ѝ. В искрено видео актрисата описа, че дълги години се е лекувала от поликистозни яйчници - диагноза, която визира към 30% от дамите у нас, а трима лекари убеждавали Мона, че няма да може да забременее непринудено. Все отново това се случва и със брачна половинка ѝ Радо към този момент са щастливи родители на наследник.
Източник: jenite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР