Актрисата, модел и режисьор Любомира Пиперова написа прочувствено стихотворение, посветено

...
Актрисата, модел и режисьор Любомира Пиперова написа прочувствено стихотворение, посветено
Коментари Харесай

Жената на Димо разплака с това стихотворение

Актрисата, модел и режисьор Любомира Пиперова написа трогателно стихотворение, отдадено на нейния брачен партньор Димо, който малко преди Коледа издъхна от коронавурус единствено 45 години.

Рано е още, моя обич,
Рано е още за този надпис.
Имаше любов и деликатност, и благополучие
Имаше мемоари, детско дихание.
Купища сънища и морски шир
Шегите, до момента в който пътувахме около Обзор...

Димо Стоянов се среща с бъдещата си брачна половинка на кастинг за сериал, на който той се явява, написа бТВ. Не печели ролята, само че печели сърцето на кастинг-режисьорката – Люба, от която има две девойки. Преди това музикантът е женен за сценаристката на „ Откраднат живот “ Христина Апостолова, а след развода има дълга връзка с актрисата Искра Донова.
В началото на 2021 година сътрудниците и приятелите на Димо оповестиха, че са събрани близо 100 000 лв. в поддръжка на неговото семейство.

"От името на фамилията на Димо ви благодарим за поддръжката! Благодарение на вашата интензивност Люба, Ая и Елиза ще разполагат с финансова помощ от 1000 лева на месец през идващите 8 години. Това е и финалът на акцията за Димо. Има доста други деца и хора в неволя, на които можем да помогнем. Например 10-годишния Дени ", написа "осиротялата " група P.I.F в своята фейсбук страница.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР