Актрисата Мирослава Гоговска възнамерявала да си върне обратно апартамента. Купен

...
Актрисата Мирослава Гоговска възнамерявала да си върне обратно апартамента. Купен
Коментари Харесай

Как Можа Да Се Стигне До Там! Алекс Сърчаджиева Остава На Улицата С Малкото Дете!?

Актрисата Мирослава Гоговска възнамерявала да си върне назад жилището. Купен преди 20 години по времето когато с Иван били семейство. Никой не предполагал, че Ласкин може да напусне този свят толкоз рано и по тази причина артистът въобще не се сетил приживе да трансферира дома си на Алекс. Или да й го продаде фиктивно.

Само, че борбата в съда нямало да бъде лесна тъй като експерти по фамилно право настояват, че Мирослава не е в директно приемство върху парцела на Ласкин. А също така не може да се откри кой от някогашните съпрузи каква част от жилището е изплатил.

В отбрана на Алекс е и обстоятелството, че щерка й София е дребна единствено на 8 години. Докато другата наследничка Люба към този момент е пълнолетна. Освен жилището Иван оставил и няколко банкови сметки с незначителни суми без явен правоприемник, разкриват осведомени.

Истината за развода му с Гоговска обаче е следната. Говори се, че Ласкин зарязал с дете на ръце някогашната си половинка. И то с цел да заживее с Александра. Тя се е справяла сама и не била получила нито стотинка от него. Била му толкоз афектирана, че даже не участвала на погребението, предават от hotarena.net.

Гоговска споделяла, че сама отгледала щерка им и я изучила. Бившият й пропил всичките пари от продажбата на нейна гарсониера единствено за три години. Именно поради този собствен недостатък Иван Ласкин остави млада вдовица с невръстно дете и тя да се да се оправя сама.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР