Актрисата Мила Йовович роди трета дъщеря. Детето е кръстено Озиан,

...
Актрисата Мила Йовович роди трета дъщеря. Детето е кръстено Озиан,
Коментари Харесай

Мила Йовович роди третата си дъщеря

Актрисата Мила Йовович роди трета щерка. Детето е кръстено Озиан, оповестява 24СМИ.

Снимката с новия член на фамилията беше оповестена от най-голямата щерка на холивудска звезда - 12-годишната Ева. На фотографията се вижда: Мила Йовович, която държи новородено на ръце, брачният партньор на актрисата Пол Андерсън, самата Ева и 4-годишната Дешиел.

Актрисата съобщи по-рано, че е качила съвсем 25 кг по време на бременността. Тя също беше обезпокоена от импровизиран аборт. Предишната бременност на Йовович приключи със загуба на детето.

Звездата показа предишния август, че чака дете. Тя призна, че сходни новости за нея са и наслада, и смут. За да сведе до най-малко риска от драматичен излаз, Мила Йовович спря да спортува. Актрисата назова себе си „ супер параноична “ през тази последна бременност.

44-годишната актриса е известна с основната роля в поредицата " Заразно зло ". Тя взе участие и във филмите „ Петият детайл “, „ Жана д`Арк “, „ Хелбой “ и други.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа `` затвори X×За да продължите, би трябвало да се регистрирате в уеб страницата Ако сте
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР