Актрисата Мери Елизабет Уинстед, новата приятелка на актьора Юън Макгрегър,

...
Актрисата Мери Елизабет Уинстед, новата приятелка на актьора Юън Макгрегър,
Коментари Харесай

Новата възлюбена на Юън Макгрегър го изостави

Актрисата Мери Елизабет Уинстед, новата другарка на артиста Юън Макгрегър, го е изоставила скоропостижно, защото й е омръзнало да бъде упреквана за разпадането на дългогодишния му брак, заяви Контактмюзик.

46-годишният Макгрегър оповести раздялата си с 51-годишната си брачна половинка Ив Мавракис след траял 22 години брак през октомври м.г. От молбата за бракоразвод, подадена от артиста през януари тази година, обаче излиза наяве, че двойката е разграничена от май 2017 година

Сега неназован източник, представен от сп. "Стар ", разкрива, че новата възлюбена на артиста, 33-годишната Уинстед, го е зарязала, защото непрекъснато е била обект на рецензии като "разбивачка на фамилни огнища ". "Мери не понасяше неловкото състояние, в което я поставяше непрекъснатото "лепене " на този етикет. Юън реши да жертва брака си поради нея, само че в този момент наподобява изгуби и двете ", споделя източникът.

След като Юън Макгрегър неотдавна подаде молба за бракоразвод, цитирайки непреодолими разлики със брачната половинка си, Ив Мавракис не скри, че е разочарована и смутена, само че съобщи, че за нея приоритет са четирите им деца.

Междувременно в. "Сън " написа, че броени часове откакто са се появили изявленията за раздялата му с Мери Елизабет Уинстед, Юън Макгрегър е посетил някогашната си брачна половинка в дома й. Според изданието по това време Ив Мавракис към момента е била в незнание, че артистът е "натирен " от новата си възлюбена.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР