Актрисата Мелани Грифит се закани повече да не се омъжва,

...
Актрисата Мелани Грифит се закани повече да не се омъжва,
Коментари Харесай

Мелани Грифит се закани повече да не се омъжва

Актрисата Мелани Грифит се закани повече да не се омъжва, тъй като бракът към този момент е " неправилен ", оповестява Контактмюзик.
Холивудската звезда, която е към този момент на 61 години, се е омъжвала четири пъти за трима мъже - два пъти за Дон Джонсън и за Стивън Бауър и Антонио Бандерас. Тя обаче изключи опцията още веднъж да мине под венчило.
" Наистина не мисля, че той към този момент има някакво значение за който и да било ", споделя Мелани Грифит пред сп. " Инстайл ". " Особено в случай че си на 60, имаш четири деца и живееш както постоянно си желал. Защо да се бракосъчетавам? Бих желала да се влюбя и да имам връзка, само че това не се случва. Продължавам да диря. Имах няколко любовници, само че не и връзка ".
Мелани Грифит се омъжи за Джонсън през 1976 година. Дъщеря им Дакота е на 28 години. Тя се роди през втория им брак, който продължи от 1989 година до 1996 година В промеждутъка Мелани Грифит беше омъжена за Бауър - от 1981 година до 1989 година Двамата имат наследник Александър на 32 години. От 9-годишния си брак с Бандерас актрисата има щерка Стела на 21 години.
Актрисата сподели, че е в положителни връзки с някогашните си съпрузи и още ги обича.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР