Актрисата Мария Гурбешлиева призова всички почитатели на Стоянка Мутафова да

...
Актрисата Мария Гурбешлиева призова всички почитатели на Стоянка Мутафова да
Коментари Харесай

Ламбо излезе от кома, събира сили да посети Мутафова в реанимацията

Актрисата Мария Гурбешлиева прикани всички фенове на Стоянка Мутафова да се молят за майка й и с позитивната си сила да й вдъхнат сили, научи HotArena.

Кралицата на българската комедия бе преместена от Правителствена болница в реанимацията на ВМА. Мутафова претърпя интервенция по премахване на жлъчката. По думите на Муки тя е била в положително положение, само че малко по-късно вдигнала висока температура, Мария Гурбешлиева е оптимист, че майка й ще се оправи. Тя прикани милионите фенове на актрисата да възпламенят свещ за здравето й.

В реанимацията на Военноморски сили А е и Стефан Данаилов. Доведеният наследник на артиста Росен Цанков заяви, че пастрокът му е излязъл от медикаментозната кома и е в схващане. Ламбо към този момент е контактен и знае, че Стоянка, с която са другари от доста години, също лежи в реанимацията на ВМА. Според хора от арт гилдията той споделил на Цанков, че събира сили, с цел да отиде при популярната си колежка и се надява това да се случи до дни, написа „ Телеграф ”.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР