Актрисата Марион Котияр, която познаваме от Генезис и Съюзени, също

...
Актрисата Марион Котияр, която познаваме от Генезис и Съюзени, също
Коментари Харесай

Носителка на Оскар се зарази с коронавирус

 Актрисата Марион Котияр, която познаваме от " Генезис " и " Съюзени ", също е дала позитивна проба за ковид. Заедно с нея е инфектиран и сътрудникът й Гийом Кане, който също е известен артист.

Новината оповестяват изданието " Paris Match ", като добавя, че и двамата имат единствено леки признаци на болестта и са в положително положение и са покрай оздравяването. И двамата не знаят от кое място са съумели да се заразят с COVID-19.

Заради карантинните ограничения против ковид Кане краткотрайно приключи фотосите на новия филм за Астерикс и Обеликс, който се снима в Китай. Той добавя, че снимачният развой ще бъде обновен към края на 2020 година, в случай че до тогава пандемията е под надзор.

Марион Котияр от своя страна взе участие във кино лентата на Стивън Содърбърг от 2011 година " Заразяване ", за който мнозина спекулират, че е " предсказал " появяването на новия вариант на ковид, който съумя да прерасне в международна пандемия.

Котияр влиза в ролята на доктор Леонора Орантес, която е изпратена от Световната здравна организация в Азия, с цел да изследва произхода на мистериозния вирус и вероятно да успее да открие нулевия пациент. Тя печели " Оскар " през 2008 за най-хубава основна женска роля във кино лентата " Едит Пиаф: Животът в розово ".

Сред другите известни имена, които признаха, че са инфектирани с COVID-19, бяха Том Ханкс и брачната половинка му Рита Уилсън, моделът Олга Кириленко, тенорът Пласидо Доминго и певицата Пинк. Заразени с ковид се оказаха и принц Чарлз и принцът на Монако - Албер II.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР