Актрисата Луиза Григорова има ново лъскаво возило. Звездата от сериалите

...
Актрисата Луиза Григорова има ново лъскаво возило. Звездата от сериалите
Коментари Харесай

Луиза с мерцедес за 100 бона

Актрисата Луиза Григорова има ново лъскаво возило. Звездата от сериалите „ Стъклен дом” и „ Откраднат живот” подкара поръчков мерцедес, чиято стойност е към 100 бона.

Преди дни дългокраката брюнетка бе засечена да паркира първокласния си автомобил в центъра на столицата и да се насочва към намиращо се наоколо кафене, с цел да си купи ободряваща кофеинова напитка.

Облечена спортно с комфортен панталон, тениска и маратонки, тя се върна при черния си мерцедес с картонена чаша за кафе в ръка. Докато отваряше входната врата на колата, Луиза не пропусна да хвърли бърз взор към телефона си, написа "Уикенд ".

Дали автомобилът е подарък за Григорова от брачна половинка й – режисьора Мартин Макариев, не е ясно. Актрисата има много задължения, които й носят постоянни приходи, тъй че евентуално и сама може да си разреши сходна скъпа кола.

Наскоро Луиза завърши фотосите по последния си филм „ Диви и щастливи”, чиято премиера в кината ще бъде на 29 ноември. Тя е извънредно удовлетворена от работата си по лентата и твърди, че с колежката й Яна Маринова се сработват чудесно.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР