Актрисата Лорина Камбурова получи неочаквано предложение за брак и то

...
Актрисата Лорина Камбурова получи неочаквано предложение за брак и то
Коментари Харесай

Нова любов! Орлин Павлова предложи брак на Лорина Камбурова

Актрисата Лорина Камбурова получи ненадейно предложение за брак и то не от кого да е, а от секссимвола на българската музика Орлин Павлов.

Шокът от любовното му пояснение и поднесения пръстен не беше единствено заради обстоятелството, че се случи, до момента в който тя лежи полугола в леглото му, а и тъй като връзката им се е зародила единствено преди няколко месеца.

Преди обаче фенките на Павлов да изтерясат, че любимецът им поставя завършек на ергенския живот, освен това толкоз ненадейно, бързаме да уточним, че годежът сред двамата, най-малко към този момент, се случи единствено и само на дребния екран, в първия епизод на новия сериал на bTV „ Скъпи наследници “ , който ще се излъчва всеки работен ден от 18:00 ч.

В драмеди поредицата, която се чака да бъде тв шлагерът на годината, Орлин и Лорина са в ролята на гаджетата Борис и Ани. Въпреки че връзката им е неотдавна, те претърпяват един извънредно трагичен житейски миг - красавецът едвам не умира, откакто е покрит от лавина в планината Арарат.

Осъзнал кои са цели в живота му и че всеки ден е скъп и би трябвало да го споделя с най-любимите си хора, Борис взема решение, че желае да бъде вечно с Ани. Изглежда желанията им съответстват, защото на съдбовния въпрос на рисковия състезател, тя дава отговор с въодушевеното „ да “.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР