Актрисата Кристина Апългейт, станала известна с участието си в сериала

...
Актрисата Кристина Апългейт, станала известна с участието си в сериала
Коментари Харесай

Напук на болестта: Кристина Апългейт получи звезда на Алеята на славата

Актрисата Кристина Апългейт, станала известна с присъединяване си в сериала “Женени с деца ”, към този момент има лична звезда на Алеята на славата. Специалният миг беше белязан от прочувствена тирада, сълзи, само че и доста смях. Тази палитра от страсти, през която мина актрисата, не е инцидентна - това е нейната първа обществена поява откакто тя беше диагностицирана със болестта множествена склероза.  

Апългейт се появи на церемонията с красиво направено бастунче, което ѝ помагаше да върви. Актрисата беше съпроводена от свои близки сътрудници и другари, измежду които звездите от “Женени с деца ” Кейти Сейгъл и Дейвид Фостино. Кейти Сейгъл, която играе ролята на майка на героинята на Апългейт в известния ситком, беше очевидно прочувствена и седеше неразделно до актрисата. “Не си сама. Ние всички сме тук, “ сподели Сейгъл по време на церемонията. 

It happened. Thank you everyone. Hollywood chamber of commerce. And ya know… everyone.
— christina applegate (@1capplegate)
Кристина Апългейт се качи на подиума, подкрепяна от Сейгъл, която остана на сцената с нея по време на речта ѝ. Апългейт избухна в сълзи, до момента в който говореше за щерка си и ѝ благодари, че я поддържа в битката с тежката диагноза множествена склероза.

„ Най-важният човек на този свят е щерка ми. Ти си доста повече, в сравнение с даже можеш да си представиш. Ти си толкоз красива, блага, интелигентна и забавна. Благословена съм всеки ден, в който мога да се събудя и да те заведа на училище… благодаря ти, че стоиш до мен през всичко това, “ сподели актрисата.

Кристина показа в Туитър напролет на 2021, че е диагностицирана с множествена склероза. Тогава течеше продукцията на третия и заключителен сезон на сериала “Dead to me ” - най-скорошният проект на актрисата. 
 Кристина Апългейт получи звезда на Алеята на славата  Кристина Апългейт получи звезда на Алеята на славата  Кристина Апългейт получи звезда на Алеята на славата  Кристина Апългейт получи звезда на Алеята на славата
В изявление за Variety преди церемонията на Алеята на славата, Апългейт описа, че снимането на последния сезон на сериала „ Dead to Me “, до момента в който се бори с заболяването, е било извънредно мъчно. Тя трябвало да употребява инвалидна количка, с цел да стига до снимачната площадка.

Премиерaта на третия сезон на „ Dead to Me “ ще бъде на 17 ноември в стрийминг платформата Netflix. Това ще бъде първият нов план на Апългейт, пуснат след нейното изказвания, че страда от множествена склероза. 

„ Хората ще ме видят за първи път като човек с увреждания и е доста мъчно “, признава Апългейт по отношение на работата ѝ в шоуто и първите ѝ обществени изяви след диагнозата.

Въпреки сериозността на обстановката, Апългейт се пробва да бъде мощна и да реагира с щипка комизъм и позитивизъм на сложния стадий, през който минава. Месец преди да се състои церемонията на Алеята на славата, актрисата качи фотография с разнообразни бастуни, сред които се чуди кой да избере за аления килим.

I have a very important ceremony coming up. This will be my first time out since diagnosed with MS. Walking sticks are now part of my new normal. Thank you for these beauties. Stay tuned to see which ones make the cut for a week of stuff.
— christina applegate (@1capplegate)
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР