Актрисата, която туитна за празно шоу в Единбург, си удари ръцете след митинга на знаменитости

...
Актриса, която написа през сълзи в Twitter, че само един
Коментари Харесай

Актриса, която написа през сълзи в Twitter, че само един човек се е появил, за да види играта й на Единбургския фестивал Fringe, се представи пред почти разпродадена публика на следващия ден, след като знаменитости се втурнаха да я утешават в социалните медии.

След като изпълни пиесата си „Sunsets“ в The Gilded Balloon в шотландската столица в четвъртък, Джорджи Гриър написа в Туитър: „Имаше един човек в моята публика днес, когато изпълних моята пиеса за една жена „Sunsets“ в #edfringe. Добре е, нали? Добре ли е...?" заедно с разплакано селфи.

Туитът, който вече е натрупал повече от 6 милиона гледания, предизвика изблик на солидарност както от знаменитости, така и от членове на обществеността.

„Ние ВСИЧКИ сме го направили“, отговори ирландският комик и телевизионен водещ Дара Ó Briain в Twitter (наскоро преименуван като „X.“)

„Скоро ще вечеряте навън с този анекдот. Неведнъж ми се е налагало да черпя питие на публиката си, като благодарност, че сте единствените там. Най-хубавото обаче е, че всичко е време за сцена и шоуто ще става все по-добро всеки път, готово за големите тълпи по-късно“, добави той.

Комикът Сара Миликан написа в Туитър: „Напълно добре. И нормално. Дара е права. Браво, че имаш бутилката, за да го направиш. Чувствайте се горди. Х"

Междувременно комикът и актьор Джейсън Манфорд изпрати видео на Гриър, в което каза: „Абсолютно нормално е един човек да се качи на шоуто ви, особено в началото на Единбург, а също и вие да сте малко разстроен или раздразнен за това“, като както и припомнянето на собствените си преживявания на фестивала през 2004 г. със „синдрома на самозванеца“ и чувството, че се чувства неудобно от малката публика на собствените си шоута.

След тази вълна от онлайн разголване на душата, следващият ден се разигра по съвсем различен начин за Гриър. Говорител на Gilded Balloon каза пред CNN, че нейното петъчно следобедно шоу е почти разпродадено.

Източник: cnn.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР