Актрисата, която преди 7 месеца загуби съпруга си Иван Ласкин

...
Актрисата, която преди 7 месеца загуби съпруга си Иван Ласкин
Коментари Харесай

Фурор! Вижте Кой Е Новият Мъж До Алекс Сърчаджиева!

Актрисата, която преди 7 месеца загуби брачна половинка си Иван Ласкин и се пробва по всевъзможен метод да не дава израз на болката, която сковава душата й, към този момент има нова компания.

Тези дни вдовицата на Ласкин бе ухажвана край морето от двама мъже по едно и също време, а флиртът се разигра пред очите на 8-годишната й дъщеричка София, написа " Уикенд ".

В момента Алекс е на Южното Черноморие поради новия риалити формат, който се снима на затънтения плаж " Липите " край Синеморец. Заедно с нея е и дребната й дъщеричка София, защото в столицата няма кой да я гледа.

През по-голямата част от деня Алекс е на фотоси, само че в късните следобедни часове тя и дребната вървят на плаж. Онзи ден, да вземем за пример, Сърчаджиева и София газеха горещия пясък в компанията на двамата младежи. Най-вероятно те са сътрудници на Алекс от риалитито.

Изплуваха пикантни неща за Алекс Сърчаджиева от задкулисието на " Игри на волята "

Господата обаче, обсипваха Сърчаджиева с внимание, а на моменти даже флиртуваха с нея. На задявките им тя отвръщаше със смях.

София пък имаше записан час в сърф учебното заведение на плажа, по тази причина майка й и придружителите й предадоха момиченцето на инструктор./
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР