Актрисата Кортни Кокс потвърди, че ще участва в новия филм

...
Актрисата Кортни Кокс потвърди, че ще участва в новия филм
Коментари Харесай

Кортни Кокс се завръща в Писък - slava.bg

Актрисата Кортни Кокс удостовери, че ще взе участие в новия филм под щампата "Писък ". Звездата от "Приятели " ще се превъплъти в облика на Гейл Уедърс и в петото заглавие от паметния хорър франчайз, а компания пред камерата още веднъж ще си прави с към този момент някогашния си брачен партньор Дейвид Аркет.

Режисьори на "Писък 5 " ще са Мат Бетинели-Олпин и Тайлър Жилет, които сътвориха сполучливия хорър "Готов или не ", а сюжетът е дело на Гай Базик и Джеймс Вандербилт.

Очаква се клапата на заглавието да щракне незабавно, откакто се даде зелена светлина за възобновяване на снимачните процеси в Уилмингтън, Северна Каролина.

„ Развълнуван съм да изиграя още веднъж Дюи и да се събера с моето остаряло и ново семейство на „ Писък “. Поредицата изигра огромна роля в живота, както на почитателите, по този начин и в моя личен и нямам самообладание да отдадем респект към наследството на Уес Крейвън (реж. на „ Писък “). “, съобщи наскоро Дейвид Аркет във връзка присъединяване си в новия филм.

Първата продукция от поредицата направи международната си премиера през 1996 година Следват още филми, основани през 1997, 2000 и 2011-а.

Източник: Monitor
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР