Актрисата Корин Масиеро се съблече на сцената по време на

...
Актрисата Корин Масиеро се съблече на сцената по време на
Коментари Харесай

Гола на сцената - актриса се съблече в знак на протест срещу COVID мерките

Актрисата Корин Масиеро се съблече на сцената по време на връчването на филмовите награди в символ на митинг против затварянето на културни институции във Франция заради пандемията от ковид, написа БГНЕС. „ Сезар ” се присъжда годишно от Френската академия за кино изкуства и технологии от 1976 година насам. Тази година филмът на Алберт Дюпонтел " Щастлив да остане " (Adieu les cons) бе приет за най-хубавия филм и завоюва общо седем статуетки. Церемонията беше излъчена от Canal +.
На сцената за връчването на премията за най-хубави костюми, 57-годишната Масиеро носеше магарешки костюм с алена багра на лицето си . Тя се изрече в поддръжка на артистите, които организират безсрочна акция, „ окупирайки “ театъра „ Одеон “ в Париж за откриването на културни институции. Актрисата безусловно шокира публиката, когато се съблече гола в края на осъществяването си . „ Сега сме такива - безусловно голи “, сподели тя, имайки поради положението на културата. На гърдите на Масиеро имаше надпис: „ Няма просвета, няма бъдеще ”, а на гърба " Върнете ни изкуството, Жан " – явно апел към министър-председателя на страната Жан Кастекс.
 Джордж Клуни ще вземе почетен Сезар Джордж Клуни ще вземе почетен " Сезар "
Американският артист Джордж Клуни ще бъде отличен с почетен „ Сезар ” на церемонията при връчването на френските награди за к...
По-рано беше обявено, че няколко театъра във Франция са окупирани от протестиращи актьори, работещи с краткотрайни контракти. Те упорстват за откриването на културни институции в страната, които бездействат от четири месеца заради антикоронавирусни ограничения.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР