Актрисата Кийра Найтли е родила второто си дете от съпруга

...
Актрисата Кийра Найтли е родила второто си дете от съпруга
Коментари Харесай

Актрисата Кийра Найтли е родила второто си дете

Актрисата Кийра Найтли е родила второто си дете от брачна половинка си Джеймс Райтън, заяви Българска телеграфна агенция.

Щастливите родителя бяха видени да се разхождат с бебето в количка в Лондон. Кийра Найтли наподобява в добра форма, въпреки и бледа, и в положително въодушевление.

През май Кийра Найтли удостовери, че е бременна и показва растящия си стомах на празненство на "Шанел " в Париж. Тя беше забелязана за последно бременна в Лондон предишния месец.

През януари актрисата призна, че майчинството е предизвикателство и съчетаването на кариерата с грижите за щерка й по никакъв начин не е елементарно. Тя обърна внимание и върху физическото и психическо тестване, обвързвано с него. "Не мисля, че признаваме през какъв физически и прочувствен маратон минават дамите, когато стават майки - сподели Кийра Найтли пред сп. "Баланс ": "Нормално е да се каже това. То не значи, че не обичам детето си. Само признавам, че неналичието на сън, хормоналните промени, смяната в връзките със брачна половинка ми, са неща, които ме карат да се усещам, като че ли се продънвам всекидневно. Трябва да си подсещам, че не съм се провалила, че върша, каквото мога, само че не е елементарно ".

Тя разказа раждането като "бойно поле " и сподели, че от дамите се чака "да крият болката си ". След това описа какво тъкмо е претърпяла, с кръвта, болката, шевовете, писъка на бебето и деформираната му главичка.

Съпругът на Кийра Найтли - Джеймс Райтън, е музикант. Двамата подписаха брак във Франция през май 2013 година Дъщеричката им Еди се роди през 2015 г.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР