Актрисата Ким Катрал отново ще бъде Саманта Джоунс в един

...
Актрисата Ким Катрал отново ще бъде Саманта Джоунс в един
Коментари Харесай

Саманта се завръща И в просто ей така...

Актрисата Ким Катрал още веднъж ще бъде Саманта Джоунс в един епизод от комедийната драма „ И просто ей по този начин... “ – продължението на  „ Сексът и градът “, заяви ДПА.

Тя не е част от актьорският състав на сериала и отсъствието й беше обяснено с това, че героинята й се е преместила в Лондон и се е отдалечила от приятелките си. Според Variety Саманта ще взе участие в една сцена в последния епизод на втория сезон на сериала, където ще беседва с Кари Брадшоу (Сара Джесика Паркър). В първия сезон на „ И просто ей по този начин... “ Кари се свърза със Саманта посредством известие, а на финала двете се схванаха да се срещнат, с цел да се сдобрят. 

Според разнообразни източници връзките на актрисите, Ким Катрал и Сара Джесика Паркър, са се влошили още преди години и евентуално това е повлияло на решението на Катрал да напусне екипа. Тя беше в ролята на  Саманта в продължение на шест  сезона на „ Сексът и градът “ от 1998 до 2004 година, както и в два обособени кино лентата, обичана е от милиони почитатели поради амбициятаи прогресивните си визии за секса.

Патриша Фийлд, фамозният костюмен дизайнер на „ Сексът и градът “, също не взе участие в работата по „ И просто ей по този начин... “ поради уговорката си към хитовия сериал „ Емили в Париж “ на платформата „ Нетфликс “. Фийлд обаче също направи изключение и облече Катрал за предстоящата сцена, показва Variety.

Вторият сезон на „ И просто ей по този начин... “ ще излезе в стрийминг услугата „ Нау “ по-късно този месец. 
 „ И просто ей така…. ” се завръща на екран през юни

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР