Актрисата Ким Катрал от "Сексът и градът" има своя любима

...
Актрисата Ким Катрал от "Сексът и градът" има своя любима
Коментари Харесай

Ким Катрал: Любимата ми дума е не

Актрисата Ким Катрал от "Сексът и градът " има своя обичана дума. Тя е „ не “.

„ Не желая да бъда в обстановка, в която не се развличам, даже да е единствено за час " , сподели Катрал по време на.

Единият от случаите, в които Катрал е споделила "не ", е било точно когато била помолена да взе участие в продължението на хитовия сериал "Сексът и градът ". След снимането на кино лентата "Сексът и градът 2 " Катрал си споделила просто: "Приключих ".

Тя загатна и други образци за казване на „ не “ , в това число: „ Не, тази заплата е неприемлива “ и „ Не, нямаме среща в твоята хотелска стая “.

В продължение на шест сезона и два кино лентата Ким Катрал играеше ролята на иконата Саманта Джоунс в „ Сексът и градът “. Катрал реши да напусне поредицата след втория филм. През 2017 година тя отхвърли сюжета за третия филм. Съобщава се, че в него синът на Миранда - Брейди - е щял да изпраща голи фотоси на Саманта.

Самата Ким Катрал загатва, че е схванала за новия сериал "И просто ей по този начин... " - продължението на "Сексът и градът " в края на 2020 година, когато е прочела за него в новините.

От премиерата на „ И просто така… “ насам Катрал не е говорила обществено за „ Сексът и градът “ , даже с цел да отговори на слуховете, че може да се завърне като Саманта.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР