Актрисата Кейти Холмс, която тази седмица направи публична връзката си

...
Актрисата Кейти Холмс, която тази седмица направи публична връзката си
Коментари Харесай

Кейти Холмс криела връзката си с Джейми Фокс заради таен договор

Актрисата Кейти Холмс, която тази седмица направи обществена връзката си със своя сътрудник Джейми Фокс, е пазила в загадка техните връзки, с цел да може да получи прехрана от някогашния си брачен партньор Том Круз.
Според източници на изданието Radar Online Кейти е подписала документ с уговорка, която й не разрешава да има обществена връзка до пет години след развода й. Ако съблюдава това изискване тя ще получи 4,8 млн. $ прехрана за щерка си от Круз – Сури, както и други 5 млн. $ за себе си.
„ Кейти подписа уговорка в бързото си съглашение за бракоразвод, която й пречи да излага Том по разнообразни способи, като да вземем за пример да приказва за него или за сциентологията (религията, изповядвана от Круз), или обществено да се вижда с различен мъж пет години след развода им “, показва източник на изданието.

Снимка: Кейти Холмс и Том Круз, Getty Images/Guliver
Според него актрисата има право да има други връзки, само че не и да ги афишира обществено или да позволява новия мъж покрай щерка си Сури.
През 2006 година 55-годишният Том Круз и 38-годишната Кейти Холмс подписват брак в италиански замък след плевел романс. Пет години по-късно обаче двамата се разделят, като съгласно слуховете причина е отдадеността на артиста към сциентологията, напомня БГНЕС.
Съобщения за връзката сред Кейти и Джейми се появиха през 2013 година, само че и двама твърдяха, че са просто другари. Фокс даже отхвърли да има интимни връзки с актрисата, откакто през 2015 година се появи друга тяхна фотография, на която са хванати за ръце.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР