Актрисата Кери-Ан Мос, прочула се с ролята на Тринити в

...
Актрисата Кери-Ан Мос, прочула се с ролята на Тринити в
Коментари Харесай

Тринити от "Матрицата" за тъжната участ на възрастните актьори и как животът се обръща за ден

Актрисата Кери-Ан Мос, прочула се с ролята на Тринити в " Матрицата ", неотдавна навърши 53 година и твърди, че животът ѝ се преобърнал 40-ия ѝ рожден ден.

" Не имах вяра по принцип в това, тъй като не виждах по какъв начин може да се промени животът толкоз трагично единствено за ден. Но безусловно в деня след 40-ия ми рожден ден получих покана за роля, като героинята ми беше баба! О, не, не, не, не, тя е баба, споделих си аз ", споделя тя пред The Hollywood Reporter. По думите ѝ тя няма никакъв спомен по какъв начин от момиче се е трансформирала в жена, майка, а в този момент... и оттатък майка!

 Виж още: Блейк Лайвли и Райън Рейнолдс се имунизираха против Коронавирус! Актьорът се изгаври брутално с антиваксъри 

53-годишната актриса споделя още, че с тъга гледа по какъв начин Холивуд просто изхвърля по-възрастните артисти, въпреки и те да са надарени. И акцентира, че това нещо го няма при европейските актриси - те просто имат самочувствие и се усещат добре в кожата си. " И аз нуждая се от това. Просто не е елементарно да си в този бизнес. Има прекалено много вътрешно напрежение ".

  Виж още: Скандално изказване: Фалшива касова записка за аборт подмамила Даяна за изявлението пред BBC 

Е, Кери-Ан Мос сигурно няма да бъде баба в идната си роля. Тя е още веднъж на Тринити в продължението на " Матрицата ". " Матрицата 4 " се чака да се появи на екраните в края на тази година.

Изображение: Getty Images

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР