Актрисата Катрин Зита-Джоунс се надява да застане рамо до рамо

...
Актрисата Катрин Зита-Джоунс се надява да застане рамо до рамо
Коментари Харесай

Катрин Зита-Джоунс мечтае за филм с Майк Дъглас - slava.bg

Актрисата Катрин Зита-Джоунс се надява да застане един до друг на снимачната площадка със своя брачен партньор Майкъл Дъглас.

момента чете и създава десетки сюжети за филми или телевизионни сериали, само че мечтае да снима нещо със брачна половинка си, тъй като той един от обичаните й артисти.

"Аз съм неутолим четец. Имам няколко книги, които мисля, че биха се трансформирали в страховит филм или сериал и по тази причина работя върху тях. Работила съм с толкоз прелестни артисти през цялата си кариера и несъмнено, към момента бих желал да осъществя план с артиста, който боготворя – Майкъл Дъглас”., намигна сп. ОК! тя.

Звездата от „ Маската на Зоро “ не се разстройва от напредването на възрастта си, защото се усеща по-щастлива от всеки път и е разкрила, че остаряването „ освобождава “.

„ Научих, че възрастта е просто число. Знам, че звучи клиширано, само че е истина. Сега се усещам по-добре и по-щастлива от всеки път. Една от благословиите на възрастта е, че нещата се откачат от гърба ви доста по-лесно. Не издребнявате, както се споделя.

Открих, че в този момент ми е доста по-лесно да си слагам цели ида споделям „ Не”. Ако планът не е нещо, което в действителност желая да върша и ще отнеме безсмислено време от фамилията ми, споделям “Не” и това е освобождаващо”, описа още тя.

Снимка: БГНЕС
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР