Актрисата Ирина Митева напусна сериала „Откраднат живот” вчера вечерта много

...
Актрисата Ирина Митева напусна сериала „Откраднат живот” вчера вечерта много
Коментари Харесай

Вдигна ли тайна сватба Ина Фотева от „Откраднат живот”?

Актрисата Ирина Митева напусна сериала „ Откраднат живот” през вчерашния ден вечерта доста изненадващо за феновете на лекарския филм, които залагаха, че идващият изпъден от кино лентата ще е Моньо Монев или лекар Мазов. Екранната Ина Фотева се самоуби, като се хвърли от скалите край Радомир, откакто разбра, че брачният партньор й Иво е жив, а всичките й сътрудници станаха свидели на филмче, на което прави секс с банкер, с цел да избави болничното заведение.



Тя е втората знакова фигура от най-популярния сериал у нас, която си потегля ненадейно след героя на Юлиан Вергов, за който към момента жалеят всички дами. Излизането на младата актриса от „ Откраднат живот” породи спекулации, че тя желае да има повече време на фамилията си, откакто се оженила неотдавна скрито. Като доказателство бяха приложени фотоси на облечената в прелестна булчинска рокля Митева. Те обаче са просто част от следващия филм, в който все по-търсената Митева взе участие дружно с други звезди като Влади Въргала и Краси Ранков, който също бе част от „ Откраднат живот”.

Феновете се надяват хвърлянето на Фотева да е част от неин сън, само че в днешната серия героят на Наум Шопов ще бъде извикан в моргата, с цел да разпознае тялото на обичаната си.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР