Актрисата Ирина Атанасова гостува в студиото на Тази събота и

...
Актрисата Ирина Атанасова гостува в студиото на Тази събота и
Коментари Харесай

Актрисата Ирина Атанасова за ТВ дебюта си в "Белези" - новия сериал на bTV

Актрисата Ирина Атанасова гостува в студиото на " Тази събота и неделя ", с цел да опише повече за присъединяване си в новият сериал на bTV - " Белези ". Това е ефирен дебют за актрисата, която последно впечатли с ролята си във кино лентата " Котка в стената " на режисьорките Мина Алексиева и Весела Казакова. Ето какво показа тя в предаването.

" По някаква случайност се запознахме с Мина. С нея се запознахме непосредствено в Англия. И една заран те с Весела пристигнаха и споделиха: Решихме да участваш в нашия филм, какво ще кажеш? ", показа Ирина.

" 2001-а приключих, 2003-а отпътувах за Англия - сякаш за две години... Тогава тук [в България] доста неща започнаха да се сгромолясват. Беше жестока рецесия във всяко отношение - даже да си намериш работа беше мъчно. Хората бяха извънредно нещастни. Това доста ме подтисна и взех решение, че би трябвало да отида на място, където да се запазя ", добави тя.

" Бях детегледачка, по-късно чистачка, сама се оправях. Там нямаш батко, кака, вуйчо, чичо - и самичък би трябвало да се оправя човек ", споделя Ирина.

" Дори се появих на съд, тъй като те направиха политически трик и желаеха да се изгонят колкото може повече източноевропейски емигранти. Но аз го завоювах ", добави тя.

" Дълги години аз бях в провинцията, от пет години съм в Лондон ", сподели актрисата, приключила в класа на Крикор Азарян.

" Реалноста е това, което влиза в твоя живот. И в случай че ти не я приемеш, тогава човек много дълго се бори със себе си и може да се разболее душевен или физически. Аз разбрах, че с цел да оцелея, би трябвало да бъда гъвкава ", сподели Ирина.

" В моментите, когато бях доста уплашена и не можех да дремя, с една другарка ходех на йога. Трябваше ми да върша нещо друго от чистенето - нещо друго за душата. Едно дишане от йогата доста ми оказа помощ в тези стресови моменти. Казах си: ОК, тук има нещо забавно. И се замислих, че би трябвало да се задълбоча. И започнах да го изучавам и да го преподавам ", добави тя.

" Много инцидентно отново се стигна до " Белези ". Обади ми се кастинг директорката, сподели да й върша видео, така наречен селфтейп. Пратих го и след един ден ми се обадиха и споделиха: Идваш. За една седмица събрах чантите, взех бебето и пристигнах в България ", сподели Ирина.

" Страхотен е Вальо Ганев. Толкова натурален, благ и образован човек. Работи се с доста лекост ", разяснява тя работата си с останалите артисти в сериала " Белези ".

Вижте какво още показа Ирина Атанасова за присъединяване си в " Белези " от видеото в.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР