Актрисата Илияна Лазарова влиза в ролята на съпруга на Димо

...
Актрисата Илияна Лазарова влиза в ролята на съпруга на Димо
Коментари Харесай

Илияна Лазарова е съпруга на Димо Алексиев в нов бг филм - slava.bg

Актрисата Илияна Лазарова влиза в ролята на брачна половинка на Димо Алексиев в пълнометражния дебют на самостоятелния продуцент, режисьор и сценарист Явор Петков – „ Дани.Легенда.Бог “, който следва да има гала-премиера на фестивала София Филм Фест. Димо Алексиев e в облика на Дани – предприемач и общински консултант, съгласил се да взе участие в епизод от британска документална поредност за пране на пари. Още в първия снимачен ден той афишира журналистическия екип, че действително ще снимат пълнометражен филм, в който той ще бъде основен воин, сценарист, режисьор и продуцент. Филмът черпи ентусиазъм от белгийската черна комедия „ Man Bites Dog “.

След раждането на своя наследник, Илияна Лазарова се завърна на огромен екран с функции в сериала „ Пътят на достойнството “ и с присъединяване в късометражния филм „ По стичане на събитията “. Той е дело на младия режисьор Петeр Чивийски, който дружно с Любомир Балабанов са продуценти на комедийната драма. Сценарият е на Михаела Стоянова, а по монтажа са работили Стефан Спасов и Константин Вълев. Сюжетът на лентата се върти към водач на такси, който от дълго време е изгубил самочувствие и престиж. Той взема решение да поеме риск, с цел да потвърди себе си още веднъж, само че неразбирателство го води право към неуспех. Илияна влиза в ролята на нещастна брачна половинка, чийто авторитетен мъж непрестанно й изневерява. Той зарязва жена си точно на Нова година, само че тя взема решение да запълни самотата с нов ухажор, с който си провеждат еротични „ игри “.

Една такава игра обаче води до огромно неразбирателство, което трансформира ориста на героите. Истински букет от страсти, изненади и обрати чака феновете на жанра драмеди, който в последните години завладя Америка, а в този момент си пробива път и у нас. Кастът е повече от впечатляващ, а измежду актьорите се открояват имената на Николай Ишков, Елена Петрова, Ники Илиев, Веселин Ранков, Китодар Тодоров и други. Филмът към този момент обиколи няколко влиятелни фестивали по целия свят, а лентата имаше министър председатели във Варна и София. „ По стичане на събитията “ получи и спецална премия от интернационалният студентски кино фестивал "Ранно пиле”. От края на юли актрисата би трябвало да стратира работа и по бъдещата музикална комедия „ Голата истина за група „ Жигули “, която ще да бъде снимана на емблематични за места в Бургас. Режисьор ще е Виктор Божинов („ Под прикритие “ 1 и 3, „ Възвишение “, „ Стъклен дом “, „ Връзки “, „ Кости “), а в основните функции с изключение на Илияна ще влязат и доста обичани български артисти, Михаил Билалов, Филип Аврамов, Ирини Жамбонас, Параскева Джукелова, Лилия Маравиля и Герасим Георгиев-Геро. Сюжетът на лентата ще се върти към рок-групата „ Жигули “, която в края на 80-те години е на върха на славата си. Сценарият на бъдещата комедия е дело на Ваня Николова.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР