Актрисата Илияна Лазарова е от жените, след които всеки се

...
Актрисата Илияна Лазарова е от жените, след които всеки се
Коментари Харесай

Пиарката от „Пътят на честта“ неузнаваема преди пластиките

Актрисата Илияна Лазарова е от дамите, след които всеки се обръща и никой мъж не остава безучастен. С съдбовен сексапил, безупречна фигура, буйни устни и провокационен взор, Стела от „ Пътят на достойнството “ е самото съвършенство, написа „ Галерия “. Невинаги обаче е изглеждала по този начин…

Преди да срещне сегашния си брачен партньор - мастития предприемач Красимир Аначков , Илияна не е имала опция да се възползва от богатствата на пластичната хирургия.

Трудно ще я разпознаете на фотоси отпреди няколко години – с тънки устни, без хиалурон в тях, с чип нос и не толкоз изразени скули. От фотосите проличава, че след брака си с богаташа, Лазарова много се е тунинговала. 39-годишната актриса постоянно опъва бръчки и се подлага на разкрасителни процедури, а фитнес залата е вторият й дом.

В „ Пътят на достойнството “ Илияна направи мощно усещане на мъжката публика като една от най-сексапилните актриси, а някои даже я нарекоха българската Деми Мур.

Лазарова се отличава и с доста добра актьорска игра в сериала, където влиза в облика на пиар и персонален помощник на Калоян Станков. Красивата Стела употребява всевъзможни женски похвати, с цел да прелъсти предприемача и да го разведе със брачната половинка му Анелия , която е в чужбина.

В действителния живот обаче разведената е Илияна Лазарова . Преди 5 години тя се разделя със брачна половинка си, от който има 12-годишна щерка. Миналата година се омъжи наново и с Красимир Аначков имат наследник на годинка и половина на име Оливър. Бизнесменът се грижи прелестно и за щерката на Илияна – Емма, която не е лишена от нищо.

Семейството показва висок стандарт на живот и постоянно пътешества из екзотични дестинации, измежду които Бали, Малдивите, Шри Ланка и други

Илияна Лазарова стана известна около сериала „ Връзки “, в който играеше ролята на разкрепостената секретарка Силвия. Прави опити и като продуцент.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР