Актрисата и защитничка на правата на децата Дженифър Гарнър се

...
Актрисата и защитничка на правата на децата Дженифър Гарнър се
Коментари Харесай

Дженифър Гарнър грее на корицата на сп. „Пийпъл”

Актрисата и защитничка на правата на децата Дженифър Гарнър се усмихва на корицата на броя „ Красивите " на сп. „ Пийпъл ", което й посвети и публикация за метода, по който балансира изявите си в Холивуд и бизнеса с майчинството, оповестиха АП и Ройтерс. Благодарна съм всеки ден ", написа зад фотографията на 47-годишната актриса, седнала върху капака на автомобил на фона на зелени хълмове.
Дженифър Гарнър има компания за бебешка био храна. Тя е и дипломат на правозащитната организация „ Спасете децата ". Успешната кариера в Холивуд и малкия екран съчетава с развъждането на трите си деца от някогашния си брачен партньор Бен Афлек - 13-годишната Вайълет, 10-годишната Серафина и 7-годишния Самюъл.„ Започвам да съзнавам, че тази работа няма да продължи постоянно ", сподели Дженифър Гарнър. „ Не и по всепоглъщащия метод с всяко ястие, всеки миг, всеки ден, който толкоз обичам от 13 години.



Ще се промени, само че има хубост и в това по какъв начин всичко става на епизоди ", добавя актрисата. Тя призна още, че когато се прибере вкъщи от фото сесия, децата не харесват блестящия й тип и желаят да видят още веднъж майка си. „ Ще си измиеш ли лицето? Ще вържеш ли косата си на опашка? Сложи си очилата и елементарните облекла ", най-често реагират те. „ Приемам го като комплимент ", откровена е актрисата: „ Искат да наподобявам на мама ".

Миналата година сп. „ Пийпъл " смени заглавието „ Най-красивите " с „ Красивите ", с цел да отстрани чувството за конкурсно начало. В броя, който ще излезе в продажба в петък, са включени също актрисата Приянка Чопра, певиците Камила Кабело и Кейси Мъсгрейвс, актрисите Бри Ларсън и Лупита Нионго.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР