Актрисата и тв водеща Мария Силвестър преживява истински кошмар, когато

...
Актрисата и тв водеща Мария Силвестър преживява истински кошмар, когато
Коментари Харесай

Мария Силвестър остава на пътя след развода

Актрисата и тв водеща Мария Силвестър претърпява същински призрачен сън, когато се развежда с артиста Силвестър Силвестров. Двойката има 12-годишен брак, само че това не им пречи през 2014 година да сложат завършек на връзките си, научи HotArena.

Най-усмихнатата водеща в тв ефира, безусловно остава на пътя, сама с детето си. Още тогава тя не крие огорчението си, само че прави всичко, с цел да не натоварва в допълнение сина си и да се оправи със обстановката.

Въпреки че външно показва успокоение и веселба, Мария претърпява призрачен сън.

„ С Давид се нанесохме в жилището на другари, които ни приютиха, до момента в който се съвзема от развода. Такъв, в който оставаш на улицата и осъзнаваш, че си на 37, и си на нулата и би трябвало да започнеш изначало ”, признава Мария.

Освен, че й се постанова да преодолява рухването на фамилията си, да се бори за прехраната на детето си и да събира пари за нов дом, синът й не приемал добре раздялата на родителите си и се наложило да стартира да посещава психолог, написа „ Галерия ”.

През това време Мария е водеща на разнообразни излъчвания, измежду които и „ България търси гений ”. Ролята й изисква да е усмихната, само че на нея самата изобщо не й е до смях.

„ Докато гледаш някой на екрана или няма значение къде, ухилен, занимателен, елегантен—ти не знаеш каква му е борбата. Разказвам това поради дамите, които въпреки всичко оцеляват, гледат си децата, работят, реват, тръшкат се, готвят, купуват апартамент, кола, изплащат ги, заплащат налози. Които не спят с мъж, с цел да напреднат в работата, не живеят с подобен, тъй като “така би трябвало ”, а тъй като не желаят да си меткат контузиите на някого, до момента в който не ги осъзнаят и схванат. Жените, които не желаят да мълчат, с цел да е по-удобно. ”, споделя тя.

Днес водещата на „ Бригада нов дом ” е крепко стъпила на земята, а преди две години съумя да се нанесе и в апартамент в затворен комплект в „ Драгалевци ”. До нея има и нов мъж, който е много по-млад от нея и който сподели в Инстаграм.

Но защото не желае да обявява персоналния си живот, резервира името му в загадка.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР