Актрисата и телевизионен водещ Диана Любенова гостува в ЦПЛР –

...
Актрисата и телевизионен водещ Диана Любенова гостува в ЦПЛР –
Коментари Харесай

Актрисата Диана Любенова даде ценни съвети на варненски ученици

 Актрисата и ефирен водещ Диана Любенова гостува в ЦПЛР – Общински детски комплекс, гр. Варна, където се срещна с ученици и ръководители на школи. Пред децата от " Братя Люмиер ", " Касталия ", " Европейски мост ", " Позитив " и младите публицисти от вестник " НахОДКи " Любенова описа любопитни моменти от своята професионална кариера. Една от най-запомнящите й срещи е била с Никълъс Кейдж. В изявлението си за Диана холивудската звезда отгръща завесата за първата си роля и пътят към огромното кино. Диана и ръководителката на кинематографистите в ОДК Елица Матеева са имали опция да работят дружно през годините. Двете дами си спомниха за отминалото време с усмивка.

" За да станеш в действителност сполучлив артист е нужна дисциплинираност. Това е, което научих от моите преподаватели. На сцената би трябвало и да си добър сътрудник, тъй като театърът е работа екипна. Ако играеш самичък за себе си и не се отваряш към всички останали, не се получава това групово изкуство ", съобщи Любенова. Актрисата добави, че с цел да има триумф един младеж, то той би трябвало да бъде мощно стимулиран.

" Когато следваш фантазиите си и си пореден, попаднеш на положителни хора по пътя си и си виновен към себе си, тогава нещата би трябвало да се случат. Но сигурно лишава и време ", показа още Любенова. В края на срещата тя получи за спомен от преподавателката Долорес Коева книга, проследяваща историята на ОДК.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР