Актрисата и певица Милица Гладнишка и един от най-популярните музиканти

...
Актрисата и певица Милица Гладнишка и един от най-популярните музиканти
Коментари Харесай

Влатко Стефановски и Милица Гладнишка на джаз фестивала в Благоевград

Актрисата и певица Милица Гладнишка и един от най-популярните музиканти на Северна Македония, Влатко Стефановски, са измежду участниците в първия джаз фестивал в Благоевград.

Двата почивни дни ще бъдат подвластни на джаз музиката в града, който съумя да резервира през годините емблематичния си „ Биг бенд Благоевград ".

Гостите на фестивала са обичани реализатори от България и Северна Македония, а жанровото многообразие е комплимент към публиката, споделя Алекси Калев от уредниците:

" За всеки от дните сме подготвили стратегия с по трима участници. В съботния ден започваме с Биг бенд - Благоевград, след тях на сцената ще се качат MIKE SAX & X-KEY и ще приключим с триото на Влатко Стефановски, а в неделния ден ще стартираме с Петър Салчев и " Октет Пловдив ". След тях ще се качи и Милица Гладнишка и ще приключим с " Дърти пърчис ", сподели той и добави:

" Смятам, че тези 6 групи ще дадат началото на нещо обичайно и ще слагат основите на един годишен джаз фестивал в Благоевград ".

Фестивалните вечери започват от 18.30 часа на площад " Македония ", а като съпътстващо събитие община Благоевград е поканила създатели на свободна процедура, които ще показват ръчно направени творби на изкуството, в особено обособени ателиета, ситуирани в зоните към фестивалната сцена.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР