Актрисата и носителка на "Оскар" Даян Кийтън и бивше гадже

...
Актрисата и носителка на "Оскар" Даян Кийтън и бивше гадже
Коментари Харесай

Даян Кийтън се обяви в защита на режисьора Уди Алън

Актрисата и носителка на "Оскар " Даян Кийтън и бивше гадже на Уди Алън му засвидетелства поддръжката си. В последно време редица представители на киноиндустрията се дистанцираха от известния режисьор, въодушевени от придвижването "Времето изтече " в поддръжка на жертвите на полов тормоз.

82-годишният кинодеец настойчиво отхвърля обвиняванията на осиновената си щерка Дилън Фароу, че ѝ е посягал полово, когато е била дребна.

Обявявайки се в отбрана на режисьора, Даян Кийтън е написала в Туитър: "Уди Алън е мой другар и аз не преставам да му имам вяра ". В обявата си 72-годишната актриса е присъединила линк към 15-минутно изявление на Алън от 1992 година, в което той разисква обвиняванията в полово посягане. "Интересно ще е хората да видят този линк и да се разбере какво мислят ", добавя Кийтън.

Името на Дилън Фароу нашумя през 2014 година, когато разгласява отворено писмо във в. "Ню Йорк таймс ". В него тя упрекна осиновителя си Уди Алън, че ѝ е посягал полово, и разкри, че това се е случило за първи път през 1992 година, когато е била едвам на седем години. Наскоро Фароу даде първото си телевизионно изявление, отстоявайки изказванията си.

Даян Кийтън има връзка с Уди Алън при започване на 70-те години на предишния век. След раздялата си някогашните сътрудници остават близки другари. Актрисата се е снимала в осем кино лентата на режисьора, измежду които "Ани Хол ", донесъл й "Оскар " за основна женска роля, напомня изданието.

Наскоро артистът Алек Болдуин също засвидетелства поддръжката си за Уди Алън, откакто редица представители на шоубизнеса се разграничиха от режисьора и показаха съжалението си, че са работили с него - актьорите Тимъти Шаламе, Колин Фърт, Ребека Хол, Елън Пейдж и Мира Сорвино, и режисьорката Грета Гъруиг.

Британската актриса и носителка на "Оскар " Кейт Уинслет също съобщи, че "горчиво " съжалява за "лошите си решения " в професионален проект, без да посочва имена. Наблюдателите обаче припомниха, че английската звезда е работила с Уди Алън, както и с продуцента Харви Уайнстийн, упрекнат от десетки дами в полов тормоз.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР