Актрисата и манекенка Руби Роуз оглави класацията на компанията за

...
Актрисата и манекенка Руби Роуз оглави класацията на компанията за
Коментари Харесай

Тя е най-опасното момиче в интернет

Актрисата и манекенка Руби Роуз оглави класацията на компанията за киберсигурност "Макафий " за най-опасните звезди в интернет, заяви Асошиейтед прес.

Вероятността търсещите информация за нея в интернет да попаднат на уебсайт с вируси или злотворен програмен продукт, е най-голяма.

Риалити звездата Кристин Кавалари зае второто място измежду най-опасните звезди в интернет. Трета е актрисата Марион Котияр.

В ГАЛЕРИЯТА ВИЖТЕ СНИМКИ НА РУБИ РОУЗ - НАЙ-ОПАСНОТО МОМИЧЕ В ИНТЕРНЕТ

Следват първата "Жена-чудо " Линда Картър, актрисите Роуз Бърн и Дебра Месинг.

Риалити звездата Кортни Кардашиян е седма. След нея са актрисата Амбър Хърд, телевизионната водеща Кели Рипа и артистът Брад Уилям Хенке.

Интересът към Руби Роуз набъбна доста, когато беше определена да играе Жената-прилеп в ефирен сериал.
 Руби Роуз Руби Роуз
Целта на проучването е да бъде ориентирано вниманието на интернет потребителите към заплахата от кликането върху подозрителни линкове. За съставянето му от компания "Макафий " са употребявали личен рейтинг на уеб сайтове и търсения в Google, Бинг и Яху.

Миналата година най-опасната звезда в интернет беше певицата Аврил Лавин. В челната десетка бяха Зейн Малик, Селин Дион, Калвин Харис, Джъстин Бийбър, Кейти Пери и Бионсе.

В тазгодишния лист музикантите са на по-долни места. Адел е на 21-о място, Шакира на 27-о, Диди, който предходната година беше 9-и, в този момент е 76-и.

Instagram
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР