Актрисата Хейдън Панетиер и боксьорът Владимир Кличко са се разделили.

...
Актрисата Хейдън Панетиер и боксьорът Владимир Кличко са се разделили.
Коментари Харесай

Хейдън Панетиер и Кличко се разделиха след 9 години връзка

Актрисата Хейдън Панетиер и боксьорът Владимир Кличко са се разделили. Двойката е поставила завършек на 9-годишната си връзка, а това публично бе доказано и от техните представители. Майката на 28-годишната актриса, също показа този печален факт: "Мисля, че в живота ѝ се случват много промени. Но считам, че те са позитивни, а тя не бърза. "

Близки до Хейдън и Владимир споделят, че двамата са в положителни връзки и ще не престават да прекарват фамилно време дружно с 3-годишната си щерка Кая, оповестяват от MissBloom.

Изглежда обаче, актрисата към този момент е траяла напред, защото преди няколко вечери бе снимана да се държи за ръка с различен мъж.

Слухове за проблеми в парадайса има още от 2016 година, когато актрисата бе видяна да не носи халката си. Tогава Панетиър изясни, че това няма общо с връзките им. "Липсващите халки не значат завършек на една връзка. Благословена съм да бъда с моето прелестно семейство ", написа тогава Хейдън.

Панетиер и Кличко са двойка от 2009 година. След 2-годишна връзка американката и украинецът се разделиха, само че се събраха още веднъж и оповестиха годеж. През декември 2014 година актрисата роди щерка на Кличко, която кръстиха Кая. До женитба сред двамата по този начин и не се стигна, като двамата нееднократно са споделяли, че не бързат.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР