Актрисата Хедър Локлиър, която е обвинена в осем дребни престъпления,

...
Актрисата Хедър Локлиър, която е обвинена в осем дребни престъпления,
Коментари Харесай

Актрисата Хедър Локлиър ще излежава присъда в клиника за психично здраве

Актрисата Хедър Локлиър , която е упрекната в осем дребни закононарушения, не стачкува обвиняванията и ще би трябвало да излежи присъдата си – 30 дни в заведение за психологично здраве , оповестява TMZ.
 
Едно от обвиняванията е за нанасяне на телесна щета на служител на реда . Съдията реши, че подобаващата присъда е 30 дни в заведение за психологично здраве. Това значи, че актрисата би трябвало да се подложи непринудено на 30-дневното лекуване , в противоположен случай би могла да изтърпи присъда в пандиза.
 
Източници, свързани с Хедър, оповестиха, че тя е желала да поеме отговорност за това, което е направила и желае да получи помощ, с цел да избегне сходни проблеми в бъдеще. Освен това актрисата ще бъде в 3-годишна пробация . Поучила е заповед да не има оръжие и да не използва непредписани медикаменти или алкохол . Според решението на съдията Хедър би трябвало да се включи в стратегия за лекуване до 6 септември тази година.
 
Хедър Локлиър , която преди този момент е била омъжена за китариста на „ Бон Джоуви ” Ричи Самбора , се прочу с ролята си на Сами Джо Карингтън в телевизионното шоу „ Династията “ през 80-те години на предишния век. По-късно тя се появи в телевизионната полицейска драма „ Ти Джей Хукър ” и в сериала „ Шеметен град ”, за което два пъти е била номинирана за премия „ Златен глобус ”.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР