Актрисата Гуинет Полтроу, която през последните години се изявява като

...
Актрисата Гуинет Полтроу, която през последните години се изявява като
Коментари Харесай

Гуинет Полтроу била неподготвена за обществения присмех след развода й

Актрисата Гуинет Полтроу, която през последните години се изявява като начин на живот гуру, споделя, че решението да се раздели с първия си брачен партньор Крис Мартин е било задоволително мъчително, само че нищо не я е подготвило за публичния подбив , последвал известието им за " умишлено отцепване ", съобщи Ройтерс.

С този израз звездата от кино лентата " Влюбеният Шекспир " и фронтменът на английската група " Колдплей " оповестиха раздялата си през 2014 година след траял 10 години брак, изразявайки в същото време вярата си да останат положителни другари, напомня организацията.

В есе за септемврийския брой на английското издание на сп. " Вог ", Гуинет Полтроу споделя, че е знаела, че раздялата й с Мартин ще притегли внимание.

" Не съм си и представяла обаче това, което последва. Изненадата на обществеността бързо отстъпи място на гнева и присмеха. Странна композиция сред гняв и насмешки, на каквато в никакъв случай преди този момент не съм била очевидец ", написа Полтроу.

" Острата реакция ме накара да заровя по-дълбоко главата си в пясъка, в сравнение с през досегашния си живот като обществена персона ", добавя основателката на начин на живот компанията Гуп.

Изразът " умишлено разцепление " е употребен от терапевта, с който двойката работи за да избегне язвителността и да резервира близостта си макар раздялата.

" Честно казано, терминът звучеше малко кондензиран, мъчителен, сложен за преглъщане. Бях заинтригувана по-малко от него, обаче, в сравнение с от възприятието ", споделя Гуинет Полтроу.

Актрисата и начин на живот гуру, която има две деца от брака си с Крис Мартин, се омъжи за повторно през 2018 година за телевизионния продуцент Брад Фалчък. Бившият й брачен партньор участва на сватбата и се причисли към младоженците на медения им месец.

Гуинет Полтроу отбелязва, че с течение на времето методът, по който двойките преодоляват разделите си, се е трансформирал. " Сега хората по-често ме питат не за какво, а по какъв начин сме го постигнали ", написа Полтроу. 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР