Актрисата Гуинет Полтроу е вманиачена по здравословното хранене и залита

...
Актрисата Гуинет Полтроу е вманиачена по здравословното хранене и залита
Коментари Харесай

Гуинет Поутроу е робиня на диетолозите

Актрисата Гуинет Полтроу е вманиачена по здравословното хранене и залита от един хранителен режим в различен. Ако има желан клиент за известните диетолози в Холивуд, това е Гуинет Полтроу. Само би трябвало да съумеят да я убедят, че режимът, който ще й изготвят, е допустимо най-здравословният в света.

Актрисата има една съществена фикс идея - вярното хранене. Но, както всяка прекаленост, тя не води до нищо положително. Цял живот слабичката актриса залита от една диета към друга, въобразявайки си, че този път е намерила верния път, само че от време на време следващото отнемане от едни хранителни субстанции за сметка на други й докарва здравословни проблеми. И тя още веднъж сменя тактиката. Лошото е, че актрисата тормози и фамилията си да съблюдава нейните правила. Мъжът й, музикантът Крис Мартин, съумя да се избави от глада след развода, само че пък двете й деца останаха при нея...

Макробиотичният режим на хранене включва най-вече растителни храни, най-много зърнени, доста зеленчуци и малко риба. Тази диета обаче й аргументи съществени здравословни проблеми и след това актрисата показа, че не я предлага. Тя споделя за случай през 2011 година, когато й се сторило, че е получила инсулт. Лекарите открили, че причина за тази рецесия е анемията на фона на непрекъснат недостиг на витамин D. Тогава почнала да си похапва.

"Обичам пица, бял самун със сирене и вино, пържени картофи, бургери... Вече не мога да недояждам, с цел да наподобявам по избран метод! ", възкликва тя през 2012 година

Но отново се намира следващият лекар, който да я убеди, че не е права. Гуинет Полтроу споделя, че имала доста неизречен яд вътре в себе си.

"Съобразявах се с възприятията на другите хора доста повече, в сравнение с с моите лични. След това влизах в колата и крещях в трафика, борех се със закачалките в дрешника ми, ядосвах се без причина. Реших да се оправя с този яд, като трансформира метода си на живот. Решението взех, откакто изживях един тежък припадък на суматоха. Тогава моят доктор Алехандро Юнгер ми предложи да махна от менюто си всички млечни артикули, всички полуфабрикати и храните, които съдържат захар и глутен " - споделя русокоската, която има няколко издадени книги с предписания.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР