Актрисата Галя Александрова, която се превъплъти в ролята на властната

...
Актрисата Галя Александрова, която се превъплъти в ролята на властната
Коментари Харесай

Бонка: Душата ми напусна тялото след катастрофа

Актрисата Галя Александрова, която се превъплъти в ролята на властната и безмилостна свекърва Бонка и стана обичан облик на всички фенове, разкри забавни моменти от живота си в професионален и персонален проект. За феновете на NOVA тя описа за най-тежкия интервал от живота си - времето, в което се възстановявала след извънредно тежка злополука и не е била сигурна ще може ли още веднъж да се качи на сцената на театъра.



Докато лежала на пътя след конфликта, душата й безусловно напуснала тялото и актрисата се гледала някъде от горната страна, само че лекарите съумели да я спасят. Дълго време се възстановявала, не играела и работела във фризьорския салон на братя Ранкови в София, които й подали ръка. Тя безусловно се разплакала, когато отишла не спектакъл и си дала сметка че поради злополуката може и в никакъв случай повече да не играе.

В диалога тя показа доста за компликациите в професионалната си кариера - за разочарованието и методът, по който прочувствено оживяла след пет годишен интервал, в който не са й давали функции.В момента Галя Александрова е част от трупата на Старозагорския спектакъл "Гео Милев ". "Сцената е магия. А публиката изпод - ламя, която може да те сграбчи, само че когато я овладееш до края на представлението, аплодисментите са най-голямото положително, което може да случи ". - показа тя през сълзи за най-голяма си обич - театърът.

Освен персоналната си история Галя Александрова разкри за феновете на "Неделята на NOVA ", че обликът на Бонка занапред ще се развива. "Бонка не знае, че е неприятна. Тя съхранява фамилията и традициите. Изключително първосигнален човек, който ще разбере прекомерно късно, че за неприятното отмъщение има. " показа за героинята си Галя Александрова. Тя описа, че е построила персонажа си благодарение на персоналния опит, който има по тематиката, както и събирателните облици за свекървата от българската литература.

Тази седмица от понеделник до четвъртък в 22 часа в "Пътят на достойнството " Бонка няма да промени държанието си и да спре по пътя си на възмездие към Кера, макар случая, който се случи с Начо. Действието в София ще бъде на напред във времето в идващите епизоди на сериала. Зрителите ще станат очевидци на първия удар, който Киро Християнина ще нанася на семейство Станкови. Феновете на сериала ще схванат и огромна част от историята за нелекото минало на Кера след инцидентна среща с неин доста непосредствен другар от тийнейджърските й години. Неговото наличие няма да остане неусетно и добре признато от дребния Мартин, а феновете ще останат сюрпризирани от хората, с които той работи.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР