Актрисата Фелисити Хъфман каза, че ще се признае за виновна

...
Актрисата Фелисити Хъфман каза, че ще се признае за виновна
Коментари Харесай

Актрисата Фелисити Хъфман ще се признае за виновна в измама

Актрисата Фелисити Хъфман сподели, че ще се признае за отговорна по обвиняванията в машинация , свързани със абсурда за подкупи и противозаконни схеми в влиятелни американски университети , написа Би Би Си.

Звездата от сериала " Отчаяни съпруги " сподели, че е " предала щерка си " и се усеща " засрамена от болката, която е провокирала ".

Фелисити Хъфман е упрекната, че е платила 15 000 $, с цел да бъдат попълнени отговорите на проби на щерка й от различен човек през 2017 година 56-годишната актриса е една от 14-те души, които са се признали за отговорни до в този момент. Общо на 50 са повдигнати обвинявания.

" Напълно одобрявам виновността си и надълбоко скърбя ", написа Фелисити Хъфман. " Осъзнавам отговорността си и ще понеса следствията от дейностите си ", добави актрисата.-->
Обвиненията против Хъфман са част от огромен скандал в влиятелни американски университети. Разследване на ФБР разкри, че някои родители са плащали на други хора да попълнят тестванията на децата им. Други плащали на атлетическите факултети на университетите, с цел да вкарат децата им като студенти с фиктивни спортни стипендии.

Друга актриса - Лори Лафлин, също е измежду обвинените , измежду които има високопоставени чиновници на огромни компании и други богаташи.

Лафлин е упрекната, че е платила съвсем 500 000 $, с цел да уреди фиктивни профили на двете си дъщери в тима по гребане на влиятелен университет в Калифорния, макар че и двете в никакъв случай не са се занимавали с този спорт. Тя не е измежду тези, които се признават за отговорни.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР