Актрисата Емилия Кларк, която е позната на публиката като майката

...
Актрисата Емилия Кларк, която е позната на публиката като майката
Коментари Харесай

Емилия Кларк: Казаха ми, че ще разочаровам феновете ако не съм гола в „Игра на тронове“

Актрисата Емилия Кларк, която е позната на публиката като майката на дракони Денерис Таргариен от „ Игра на тронове “ разкри, че е била притискана да се снима в голи подиуми, съобщи „ Индипендънт “.

В изявление тя описа, че откакто отказала да снима следващата сцена, в която тя е без облекла, й било казано, че по този начин ще разочарова феновете на сериала.
От НВО поръчаха още един сериал за дом Таргариен от “Игра на тронове ” Той ще наблюдава гражданската война сред Ренира и Егон Таргариен
„ Сега съм доста по-наясно какво ми е удобно да върша на екран и на какво бих се съгласила “, споделя тя. „ Имала съм разногласия на снимачната площадка, в които заявявах „ Не, този чаршаф ще остане върху мен по време на сцената “ и ми отговаряха „ Но по този начин ще разочароваш феновете на „ Игра на тронове “. Аз ги пращах по дяволите “, добавя Кларк.

По думите на актрисата тя останала потресена от количеството голи подиуми, които трябвало да снима в първия сезон на „ Игра на тронове “.
„ Вещерът “: „ Нетфликс “ желае всички да забравим за „ Игра на тронове “ Компанията пусна първи формален филмов откъс на фентъзито, което би трябвало да запълни мястото на сагата на НВО
„ Спечелих ролята, изпратиха ми сюжета и като започнах да го чета си споделих „ ето каква е уловката “, спомня си тя.

По думите й все пак тя се съгласявала, тъй като одеве била приключила театралното учебно заведение и била признателна за работата. „ Казвах си, че щом е в сюжета значи е в действителност нужно, всичко ще бъде наред “, споделя Кларк.

По време на фотосите на първи сезон актрисата постоянно плачела в тоалетната поради сцените, които би трябвало да снима.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР