Актрисата Ема Робъртс се е разделила с годеника си, актьора

...
Актрисата Ема Робъртс се е разделила с годеника си, актьора
Коментари Харесай

Актьорите Ема Робъртс и Еван Питърс са се разделили

Актрисата Ема Робъртс се е разделила с годеника си, артиста Еван Питърс, и даже към този момент е намерила разтуха в обятията на различен сътрудник, заяви Контактмюзик.

Според източник от обкръжението им 28-годишната Робъртс и 32-годишният Питърс, които си партнират в сериала "Зловеща фамилна история ", са се разделили наскоро, като решението им да поемат по обособени пътища е било дружеско.

По думите на източника, представен от "Ю Ес уикли ", Еван Питърс е преодолял раздялата, а Ема Робъртс даже към този момент има нов любим - артиста Гарет Хедлънд. Робъртс и Хедлънд са видяни да се разхождат в Лос Анджелис, разменяйки си обятия и държейки се за ръце.

Ема Робъртс и Еван Питърс се срещат през 2012 година на снимачната площадка на комедията "Свят за възрастни " и още същата година стартират да се срещат. На Коледа през 2013 година двойката оповести годежа си. През юни 2015 година Робъртс и Питърс оповестиха, че са го отменили. През август същата година актьорите възобновиха романа си. През май 2016 година Ема Робъртс и Еван Питърс оповестиха, че са се разделили. През ноември същата година беше обявено, че те още веднъж са сгодени, напомня изданието.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР