Актрисата Елизабет Дебики ще поеме ролята на Даяна, принцесата на

...
Актрисата Елизабет Дебики ще поеме ролята на Даяна, принцесата на
Коментари Харесай

Роклята на отмъщението се появява отново: Елизабет Дебики пресъздава тоалет на принцеса Даяна в Короната

Актрисата Елизабет Дебики ще поеме ролята на Даяна, принцесата на Уелс,  в идния пети сезон на сериала " Короната ".

" Духът на принцеса Даяна, нейните думи и дейности живеят в сърцата на толкоз доста хора .

За мен е същинска привилегия и чест да се причисля към този майсторски сериал, който ме завладя изцяло от първия епизод ", споделя австралийската актриса в обява на страницата на " Короната "  в Twitter, съобщи.

“Princess Diana’s spirit, her words and her actions live in the hearts of so many. It is my true privilege and honour to be joining this masterful series, which has had me absolutely hooked from episode one, ” Elizabeth Debicki said of the news.
— British Vogue (@BritishVogue)
В ролята на принц Чарлз ще влезе Доминик Уест. Двамата актьори ще заменят Ема Корин и Джош О'Конър, които играеха по-младите функции на персонажите досега.

Пред английското издание на Елизабет Дебики показа по какъв начин се е чувствала, когато е схванала, че ѝ оферират да изиграе облика на Даяна. Тя споделя и за чувството да носиш имитация на прословутата " рокля на отмъщението ". 

Дебики споделя, че е била уплашена от вероятността да поеме тази роля

" Мисля, че в самото начало това ме порази, концепцията за този тип колектив (от фенове на принцеса Даяна), които са там някъде... И по този начин, стоях над кухненската мивка и си споделих: " Не мога да го направя ", споделя Дебики. Впоследствие тя съумява да се събере и приема ролята. 

А едно от нещата, които вълнуват почитателите е дали актрисата ще облече прословутата " рокля на отмъщението "

(бел.ред. - става въпрос за известния черен тоалет, с който принцесата на Уелс се появява на благотворително събитие незабавно след изявление със брачна половинка ѝ Чарлз, в което той признава за изневярата си с Камила Паркър-Боулс).



Актрисата ще се появи в сериала в имитация на ролята на Кристина Стамболян с надълбоко деколте.

" Това е комплицирана рокля. Оставих приготовленията да се случват към мен, до момента в който мислех какво значи роклята .

Защо тази рокля... По това време това беше супер рисковано... Начинът, по който излезе от онази кола, блясъкът, силата ѝ, когато вратата на колата се отвори... Това е неизмеримо нещо за гледане. Да решиш какво ще кажеш за себе си посредством модата... това беше валута. Невероятно мощна валута ", разказва Дебики.

Петият сезон на " Короната " ще стартира на 9 ноември и сигурно известността на актрисата ще се усили неведнъж.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР