Актрисата Елена Петрова се натиска за диплома от НАТФИЗ. Боряна

...
Актрисата Елена Петрова се натиска за диплома от НАТФИЗ. Боряна
Коментари Харесай

Елена Петрова драпа за диплома от НАТФИЗ

Актрисата Елена Петрова се натиска за тапия от НАТФИЗ. Боряна от Стъклен дом е самоука актриса, само че напоследък даже огромният ѝ гений не ѝ разрешава да получи мечтаните функции.

Затова брюнетката решила да употребява връзки в академията, тъй че да я одобряват да учи и да приключи по-бързо. Тя даже се примолила на Васил Михайлов да я уреди да взима две години за една и да се явява единствено на изпити, написа България през днешния ден.

„ Не ме занимавай с нелепости! Ти нали минаваш за хитруша, имаш връзки, пробвай някой различен да те вреди”, ядосал се не на смешка Петко челник.

Хубавото Ленче решило да се снабди тогава с дълго чаканата хартийка в Нов български университет, като била безапелационна, че там най-малко ще оценят гения ѝ. А и считала, че доста по-лесно ще вземе тапия.

Актрисата е учила актьорско майсторство в учебно заведение, в именитата за времето си паралелка Студия 4 С към 22-ро учебно заведение в столицата. Тогава тя се среща и с Васил Михайлов, който през днешния ден моли да я уреди в НАТФИЗ.

Въпреки че паралелката е една от най-хубавите школи за времето си, Елена не продължава в театралната академия по-късно. „ Не ме учудва, че не е имала упоритости да кандидатства. Винаги е разчитала мъжете да я побутват напред”, разкрива някогашният ѝ другар — предприемачът Ясен.

Към днешна дата обаче славата на „ актьор без образование” застига Елена. И Петрова се принудила да запише висше, желае или не.

„ В живота има доста случайности и в случай че не ги хванеш на мига, надали ще се появят отново. Така е с мъжете, по този начин е и с ролите”, повтаря постоянно Петрова пред околните си.

Към днешна дата обаче тя е трансформирала мотото си и не разчита към този момент на шанса. Вместо това реши да става студентка.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР