Актрисата е част от екипа на Триумф, съобщи изданието за

...
Актрисата е част от екипа на Триумф, съобщи изданието за
Коментари Харесай

Мария Бакалова ще продуцира и участва в нов български филм

Актрисата е част от екипа на " Триумф ", заяви изданието за международно кино Deadline. В новия филм на режисьорите Петър Вълчанов и Кристина Грозева тя ще си партнира с Юлиян Костов, като двамата ще бъдат и продуценти.

Последният план на Грозева и Вълчанов бе филмът, в който Мария Бакалова също взе участие. Той беше определен за българската номинация за " Оскар " в категорията за най-хубав интернационален филм през 2021 година, само че не получи публична номинация от Американската кино академия.

Снимките на " Триумф " се осъществят посредством продуцентската къща на Мария Бакалова и Юлиян Костов " Five Oceans ", която има за цел да споделя български и балкански истории и да ги показва на интернационалната аудитория. Това е и първият филм на Бакалова в България след, с която българската актриса проби в Холивуд и получи номинация за премия " Оскар ".

" Триумф " е в жанра " черна комедия ", като в него вземат участие още и Маргарита Гошева. Историята във кино лентата разказва хаоса след рухването на комунизма, когато оперативна група, формирана от екстрасенси и високопоставени офицери от българската войска, се впуска в свръхсекретна военна интервенция в дребното село Царичина, с цел да открие извънземен артефакт, който ще промени хода на историята и ще направи България още веднъж велика. Мария Бакалова извършва основната роля във кино лентата.

Преди броени дни " Жените в действителност плачат " на Мина Милева и Весела Казакова, с присъединяване на Мария Бакалова, за Европейските кино награди. Българският филм е измежду 30 отличени произведения, които Бордът на Европейската кино академия сортира за Селекцията за игрални филми на Академията за 2022 година

А преди две седмици същото издание Deadline заяви, че на пълнометражния режисьорски дебют на Андрю Дърам Fairyland и на първия филм на Джери Сайнфeлд за " Нетфликс " - комедията Unfrosted: The Pop-Tart Story, с присъединяване на самия Зайнфелд, Мелиса Маккарти, Хю Грант, Ейми Шумър и други.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР