Актрисата Джулия Робъртс закри профила си в Инстаграм и отправи

...
Актрисата Джулия Робъртс закри профила си в Инстаграм и отправи
Коментари Харесай

Джулия Робъртс: Време е да свалим маските

Актрисата Джулия Робъртс закри профила си в Инстаграм и насочи сензационно обръщение. В него тя се обърна към дамите с молба да застанат на дейни позиции и да престанат да влагат средства и старания, с цел да подобрят външния си тип, пренебрегвайки значителното – естествената красота и себе си.

„ Съвършенството е актуалната болест на доста народи. Покриваме лицата си с тонове макиаж. Редовно се помпаме с ботокс и се изтезаваме с апетит, с цел да стигнем " идеалните размери “. Опитваме се да изправим нещо, което изобщо не се нуждае от промяна. А в това време това, което би трябвало да е във фокуса на вниманието ни, остава на назад във времето. Това е нашата душа. Душата, която има потребност от грижа и доста работа. Дойде време да се заемем с това.

Кажете почтено – по какъв начин може да чакате някой да се влюби във вас, в случай че сами не обичате себе си?

Искам ясно да разберете – няма значение по какъв начин наподобява човек извън, в случай че е кух от вътрешната страна.

Днес желая ясно да заявя пред всички – повече няма да поставям грим. Не желая да употребявам макиаж, тъй като се уморих да нося непознато лице.

Дойде време да свалим маските.

Знам, че имам бръчки, само че желая да ги виждам. Това съм аз – същинската. Искам да ме приемате такава, каквато съм.

Светът през днешния ден лудна по външното. Дори не може да си представите какъв оборот въртят фирмите, които са ви внушили да влагате финансови средства, с цел да заличите неизбежните признаци на старостта, като прибягвате до несигурни и неестествени антиейджинг артикули.

Нормите за хубост на 21-и век могат да бъдат избрани като ненормални. Това е хубост със стероиди, които като вирус се популяризират из целия свят. И това е извънредно.

Разберете, че изкуствената хармония моделира света, като ни държи заложници на илюзиите за външността ни. И вместо да живеем и да следваме нашия натурален път, ние сме принудени да следваме някакви догми на хубостта, които са ни натрапени.

И знаете ли какво? Аз съм изтощена. Казвам си: стига. И приканвам всички вас да спрете и да си спомните какви сте вие в реалност, и какво в действителност желаете да вършиме.

Спомнете си кои сте вие.

Никой в никакъв случай не може на 100 % да отговори на критериите за хубост. Външният тип - това е последното нещо, което би трябвало да цените в даден човек.

Защото това, което има същинско значение – е душата. Не забравяйте това. "

Източник:

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР