Актрисата Джулия Фокс каза, че определено е имало някои червени

...
Актрисата Джулия Фокс каза, че определено е имало някои червени
Коментари Харесай

Джулия Фокс: Актрисата казва, че срещите с Кание Уест са имали „червени знамена“

Актрисата Джулия Фокс сподели, че „ несъмнено е имало някои червени флагове “ във връзката й с Кание Уест.

Звездата от „ Нешлифовани скъпоценни камъни “ сподели, че е избрала да „ затвори очи “ за терзанията, тъй като романът е бил нов, преди да стане „ нестабилен “.

Джулия и рапърът, в този момент прочут като Йе, прекратиха късия романс след едномесечна връзка предходната година.

33-годишната даваше изявленията, с цел да разпространява записките си.

Водещата на предаването " Часът на дамата " по радио BBC Ема Барнет я попита за изказвания в нейната книга, описващи в детайли връзка с неназован художник, разбиран като Йе.

" Мисля, че по това време несъмнено имаше някои червени флагове, за които избрах да си затворя очите, тъй като беше занимателно, вълнуващо и лъскаво, и знаеш, че е напълно ново, " тя сподели.

" Чувствах се като облекчение първоначално " о, най-сетне някой различен може да поеме юздите ", само че мисля, че знаете, че стана неустойчиво и по тази причина връзката устоя единствено един месец. "

В книгата си Down the Drains тя написа за това, че са й донесли напълно нови облекла и не може да бъде забелязана с художника без него персонално утвърждава избора й на тоалет.

Майката на едно дете също сподели на Дрю Баримор в шоуто си по-рано тази седмица, че да имаш връзка е като да имаш две бебета.

Актрисата също по този начин приказва за това, че е била доминантка като тийнейджърка - тя сподели, че това е " толкоз повишаващо самочувствието " и я е карало да види, че си коства " малко малко повече ".

Източник: bbc.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР